Siirry sisältöön

Minkä unelman haluaisit toteuttaa tänä kesänä?

Tiedätkö tunteen, kun olet haaveillut jostain jo kauan? Sitten haaven totetutessa kaikki onkin vielä parempaa kuin aiemmin kuvittelit. Erkka-Pekka Sjöblom kertoo juuri tällaisesta viikonlopusta oheiessa tarinassaan. Hän circutti kanootin ja pääsi nauttimaan upeasta alkukesän päivästä hyvässä seurassa.

Kanootti

" Olen aina halunnut kokeilla melontaa koiran kanssa, mutta ajatus kanootin ostamisesta ja säilyttämisestä tuntui liian suurelta sitoumukselta. Lisäksi kerttu-koiraa vaivaa on huonot lonkat, johon uimisen sanotaan olevan parasta liikuntaa 🛶 Törmäsin  Circutus-vertaisvuokraamoon, josta en ollut aiemmin kuullutkaan. Nettisivuilta löysin edullisen vuokrakanooti ja ajattelin: "Miksi ei, kokeillaan!"

Aluksi olin skeptinen ja mietitytti, koska tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilin vertaisvuokrausta. Olin todella yllättynyt kuinka helppoa se oli! Kokemus oli vähän kuin kämpän vuokraus airbnbstä, mutta käyttötavaroille ja  kokemuksille. Ja hei, hinta oli uskomaton - paljon halvempi kuin perinteiset kanoottivuokrat. Lisäksi vuokraus oli todella vaivaton: hain kanootin ja lähdin rantaan.

Nappasin ystäväni mukaan, ja niin me olimme matkalla kohti seikkailua.🏞️ Jokainen hetki oli kuin haaveestani: hiljaisuus luonnon keskellä, naurua ja puhdasta onnellisuutta. Parasta oli kuitenkin seurata, kuinka onnelliseksi Kerttu tuli päästessään polskimaan kanootin vierellä. Koiran väsähtäessä nostin sen kanoottiin ja levättyään se molskahti jälleen veteen. Palautin kanootin, mutta muisto viikonlopusta säilyy varmasti ikuisesti mielessäni❤️

"Jos olet kuten minä ja haluat kokea uusia asioita, mutta et sitoutua ostamaan kaikkea tarvittavaa välineistöä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Circutusta!"
Erkka-Pekka Sjöblom

Nyt mietin vain, miksi en kokeillut tätä aikaisemmin? Jos olet kuten minä ja haluat kokea uusia asioita, mutta et sitoutua ostamaan kaikkea tarvittavaa välineistöä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Circutusta! Vertaisvuokraus on loistava ratkaisu esimerkiksi retkeilyyn, vaellukseen, lajikokeiluihin ja muihin uusiin kokemuksiin ja ilman suurta laskua, täyttä varastoa ja jatkuvaa välinehuoltoa. 

Suunnitellessani uutta tekemistä tai ajanviettomahdollisuuksia, Circutus on uusi suosikkini! 💚"

 

Kiitos EP mainiosta tarinasta ja Jani Penttiselle huikeasta valokuvasta!