Siirry sisältöön

Varainhankintaa kestävän kehityksen periaatteella

Oletko aktiivisen lapsen vanhempi, jotka leipoo mokkapaloja, tekee talkoita, myy toffeeta ja kantaa alusvaatekuvastoja työpaikan kahvihuoneeseen? Tämä postaus on sinulle. Circutus pilotoi nyt uudenlaista varainhankintakeinoa, jossa on samassa paketissa kestävä kehitys, ansainta joukkueelle ja perheille itsellekin eikä tällä tarvitse vaivata ketään ulkopuolisia. Lähdetkö testaamaan?
shutterstock_2164384745
Oletko mukana joukkueessa tai koululuokassa, jota kiinnostaa uudenlainen kestävän kehityksen mukainen varainhankinta?

Circutus on netissä toimiva vertaisvuokraamo tavallisille käyttötavaroille ("tavaroiden airbnb"). Etsimme pilotteja varainhankintayhteistyöhön joukkueiden tai koululuokkien kanssa. 

Näin se toimii: Luokka / joukkue kerää sovitussa määräajassa vuokrausilmoituksia Circutukseen. Tästä Circutus maksaa palkkion luokkaretkikassaan kerättyjen ilmoitusten lukumäärästä riippuen.
Sopiva ilmoitusten keräämisaika on 2-4 viikkoa. Tässä ajassa ehtii penkoa kaapit ja laatia ilmoitukset Circutukseen. 

Palkkio riippuu määräajassa alustalle lisättyjen ilmoitusten määrästä. Mitä enemmän ilmoituksia kertyy, sen isompi on myös suhteellinen palkkio seuraavasti.

Hyödyt yhteistyöstä

🌱  Yhteiskäyttö ja arjen kiertotalous sopii hyvin esim. Vihreä lippu -koulun vastuulliseen varainhankintaan.
🌱  Luokalle / joukkueelle maksetun palkkion lisäksi perheet saavat lisätuloja alustan kautta vuokraamistaan tavaroista. 
🌱  Circuttaminen on ihan uusi varainhankintakeino. Se ei vaadi myyntityötä tai turhan tavaran ostamista, vaan edistää jakamistaloutta ja arjen kiertotaloutta.

Vuokrausilmoituksen jättäminen ja tavaroiden vuokraaminen tapahtuu Circutuksen alustalla. Alusta toimii selaimella sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Ilmoitusten jättäminen ja tavaroiden vuokraaminen vaatii rekisteröitymisen ja vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla. Raha liikkuu alustalla Stripe-maksupalvelun kautta. Näinollen käyttäjät on tunnistettu ja maksaminen on turvallista.

Vuokrattavaksi sopii kaikki käyttökelpoinen käyttötavara, jota varastoon on vuosien varrella kertynyt. Suosituimpia kategorioita ovat:
  • urheiluvälineet (sup-laudat, laskettelusukset, läskipyörät)
  • remontointivälineet 
  • siivousvälineet (painepesuri, tekstiilipesuri, jne)
  • juhlatarvikkeet (juhlateltat, kahvitermokset, juhlavaatteet)
  • retkeilytarvikkeet (teltat, rinkat, kantoreput, ahkiot)
  • lastentarvikkeet (matkasängyt- ja rattaat)
  • Jne.

Mielikuvitus on rajana! Tavaroiden tulee olla käyttökuntoisia, mutta ei välttämättä uutuuttaan hohtavia.

Mikäli kiinnostus heräsi, ota yhteyttä oheisella lomakkeella (tai suoraan sähköpostilla info@circutus.fi tai puhelimella p 0405770287).

Kyllä kiitos! Haluan lisätietoa varainhankintayhteistyöstä.